Canavarlar Temalı Doğum Günü

Bir süredir bloğa niçin yazı yazmadığımı açıklamanın zamanı geldiiii :) Geçtiğimiz hafta sonu dünya tatlısı oğlumun 3 yaş partisini gerçekleştirdik .Hazırlıklara tam iki ay öncesinden başladım. İyi ki de öyle yapmıştım. Ucu ucuna yetiştik :) Canavarlar teması harika bir tema. Yapılabilecek o kadar çok şey var ki. Aklımdaki çoğu etkinliği gerçekleştiremedim bile! 

Peki biz neler yaptık? Canavarlar hafıza kartlarıyla oynadık, canavarlar boyama sayfalarını boyadık, canavar tasarımı yaptık, canavar balonuyla oyunlar oynadık, komik ağız ve gözlerle canavar fotoğrafları çekme köşesi hazırladık. 

örgüden canavarları yapmak çok eğlenceliydi. Sağolsun babaannemiz bizi kırmadı ve canavarların bedenlerini oluşturdu, teyzemiz de dizaynı için çook uğraştı. Belki de 1000. takipçimize bu canavarlardan hediye edebiliriz :)
Bu güzel uğraşılarıma sebep olan hayatıma anlam katan biricik oğlum iyi ki doğdun !!


















Yorumlar

  1. Benim gibi canavar seven oğluşlar için harika bir konsept olmuş.Elinize sağlık,doğum gününüz kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, oğlum için canavar temalı doğumgünü yapmaya karar verince internetten araştırmaya başladım. Sizi buldum, canavar örgü oyuncaklara bayıldımmmm:)Birilerine hediye etmediyseniz acaba bana sadece doğumgününde kullanmam için gönderir misiniz? Kutlamamız bittiğinde oyuncaklar yine eski sahiplerine kavuşurlar, söz:) Mail adresim esinkaras@gmail.com..bana buradan yazarsanız çok sevinirim gerçekten.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, malesef oyuncakları gelen davetlilerimize dağıtmıştık. Yardımcı olmayı çok isterdim :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder