Ankara da Dünya Çocuk Oyunları 24 Nisan-1 Mayıs Tarihleri Arasında Düzenlenecek


24 Nisan’dan itibaren dünya çocuklarının buluşacağı Başkent Ankara’da yapılacak olan “Dünya Çocuk Oyunları” görkemli bir açılışa da ev sahipliği yapacak.

Ankara Arena Spor Salonu’nda birbirinden güzel ve özel şovlarla açılışı gerçekleştirilecek olan organizasyonda, vurmalı çalgılar virtüözü, darbuka ustası Burhan Öcal ve dev bir ekiple Anadolu İlhamları, Ünlü Alman Uçan Davulcuları şovlarıyla göz dolduracak.

Medeniyetlerin ve çocukların buluşacağı görkemli açılış gününde ayrıca Hacettepe Akademik Senfoni Orkestrası, Tülay Uyar ve Ankara Devlet Balesi’nin “İnsan hep mavilerle sevmeli Sevmeli ki; Nazar değmesin” sahnesi, Kültür Bakanlığı Çocuk Korosu, Hakan Aysev ile dünyanın en önemli uluslararası organizasyon seremonilerine imzasını atmış bir firma tarafından tasarlanan Spinifex ışık ve görsel efekt şovları da Başkent’te yaşanacak coşkuyu katlayacak.

Tüm bunlarla yetinilmeyecek olan ve Başkent’te çocuklar için bir hafta boyunca spor dolu günler yaşatacak Oyunlar’ın açılışında ayrıca, 500 dansçı ve FOMGED ile görkemli sahne performansları da dünyayı büyüleyecek.

Yorumlar