Crafitti

İstanbul'daki anneler! Şubat tatilinde çocuklarınızla birlikte harika aktivitelere katılmak isterseniz, şöyle buyurun :) 
Crafitti pek çok çocuk ve ebeveyn atölyesini  kapsıyor. Atölyelerle ilgili bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için: www.crafttiyatro.com. Adres: Pürtelaş Mah. Mebusan Yokuşu No: 15 K.6 Fındıklı-Beyoğlu/İstanbul.

ANNE ÇOCUK YOGASI
5 Şubat
10:30-11:30 Anne-Çocuk Yogası 
                    (1-4 Yaş)
                    Atölye 8 anne ve çocuk ile sınırlıdır


Minikler anneleriyle (veya yakınlarıyla) eşleşerek, sosyal etkileşim ve oyunlarla eğlenceli bir ortamda yoga ile tanışş oluyorlar. Bu ders miniklerin keşfetme içgüdülerini destekler ve cesaretlendirir. Oyun, hikaye, şarkı, resim, müzik ve nefes hareketleri ile bedenlerini çalıştırır ve güçlendirir. Çocuklar yoga ‘oynarken’ gerginliklerini atar, odaklanmalarını geliştirir ve vücut farkındalıklarını artırırlar. Hep beraber kedi pozunda miyavlar, yılan duruşunda ssss’ler, kelebek duruşunda kanatlarını çırpıp ve köpek duruşunda havlarlar! Bu dersler 1-3 yaş arasındaki çocuklara yöneliktir. Ebeynlerden birinin ya da büyükanne ya da büyükbabaların veya bakıcıların derste çocuğa eşlik etmesi gerekiyor.

ÇOCUK YOGASI  
6 Şubat
Çocuk Yogası 
 Yaş Grubu: (4-8 Yaş)
 Atölye 12 çocuk ile sınırlıdır

Bu atölyede  çocuklara doğru nefes almayı, hayal güçlerini kullanarak hem yoga duruşlarını uygulamayı hem de var olan beden esnekliklerini korumayı öğretmeyi amaçladık. 
Çocuk yogasının, fiziksel olduğu kadar psikolojik olarak da çok faydası vardır.
Özellikle bu yaş grubunda çocuklar, enerji dolu ve daha esnek oldukları gibi hayal gücü bakımından da çok açık olurlar.
Çocuk Yogası Atölyesi,  aynı zamanda birçok değişik yoga pozu içeriyor. Özellikle ders içerisinde yapılan nefes ile ilgili çalışmalar, rahatlama egzersizleri, hareketli pozlar, anlatılan hikayeler aracılığı ile çocukların yaratıcılıklarını geliştirmeyi hedefliyoruz.


ÇORAP KUKLA ATÖLYESİ
5 Şubat
12:00:13:00 Çorap Kukla Atölyesi 
                    (5-11 Yaş)
                    Atölye 12 çocuk ile sınırlıdır

Craft çocuk atölyesi, çocuklara kolaylıkla yapabilecekleri malzemeler ile kukla yapmayı öğretiyor. Çocuğun hayal gücü gelişimi ve el becerisi gelişimini eğlenceli bir şekilde kazandırmayı hedefliyor.
Çocuklar kendi tasarladıkları kuklaları konuşturuyor, oynatıyor ve en önemlisi kuklaları canlandırıyor.



EBEVEYN ÇOCUK ATÖLYESİ
“RENKLİ BALONLAR”

7 Şubat

10:30-11:30 Ebeveyn-Çocuk Atölyesi 
                   (4-7 Yaş)
                   Atölye 8 anne ve çocuk ile sınırlıdır.


Ebeveyn çocuk atölyemiz anne ve babaların çocukları ile birlikte katılabileceği bir etkinliktir. Anne – baba - çocuk ilişkisi, iletişimi vb. konularda yaratıcı drama yoluyla çocukların bireysel gelişimini desteklemek, birlikte kaliteli zaman geçirmek ve ortak paylaşımlarda bulunmak isteyen tüm ebeveyn ve çocuklarımız için oluşturulmuştur.

MASALLARLA DRAMA ATÖLYESİ
7Şubat

12:00:13:00 Masallarla Drama 
                    (4-8 Yaş)
                    Atölye 12 çocuk ile sınırlıdır.

Craft Çocuk Masal Atölyesi’nde, çocuklarla birbirinden eğlenceli, öğretici, eğitici hikayeleri okuyarak hem canlandırıyoruz hem de kendimizi bambaşka bir dünyanın içerisinde buluyoruz.

MASKE YAPIM ATÖLYESİ – ORMANDAKİ HAYVAN ARKADAŞLARIMIZLA TANIŞIYORUZ
6 Şubat
12:00:13:00 Maske Yapıyoruz! 
                    (5-11 Yaş)
                    Atölye 12 çocuk ile sınırlıdır

Çocuklar kendi yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini kullanarak sevdikleri bir hayvan maskesi tasarlıyor.  Atölyemizde gerçekleştirilen etkinliğimizde  ormanda ki hayvanlar hakkında konuşuyoruz, onların hayatına daha yakından bakıyoruz. Hayal ettiğimiz yerinde olmak istediğimiz ya da sevdiğimiz hayvan arkadaşlarımızın, tamamen çocukların yaratıcılığına bağlı kalarak maskelerini yapıyoruz. Çocuklar hem eğleniyor hem de el becerileri gelişiyor.



YARATICI DRAMA ATÖLYESİ
8 Şubat

12:00-13:00 Yaratıcı Drama 
                    (5-7 ve 8-11 Yaş)
                    Süre: 4 Hafta
                    Atölye 12 çocuk ile sınırlıdır

Craft Yaratıcı Drama Atölyesi’nde çocuklar oyun, tiyatro teknikleri ve canlandırmalarla özgüven duygusu kazanmış, problem çözme becerisi gelişmiş, kendini ifade edebilen, kolay iletişim kurabilen, mutlu bireyler olma yolunda ilk adımlarını atarken hem eğleniyor hem de öğreniyorlar.


Yorumlar