Amos Oyun Hamuru Yarışması

Amos Oyun Hamurları Yarışması, son katılım tarihi 19 Mayıs 2010. Ödülleri gerçekten ilgi çekici. Bence bir değerlendirin:)

AMAÇ: Anasınıfı(6 yaş), ilköğretim 1.ve 2. sınıf çocuklarının yaratıcı düşüncelerini ve hayal güçlerini oyun hamuru ile yapılacak 3 boyutlu çalışmalarla desteklemek

KAPSAM: Yarışma Türkiye genelindeki tüm resmi ve özel okul öncesi eğitim kurumlarının ana sınıfı grubu çocukları ile ilköğretim okullarındaki ana sınıfı, 1.sınıf ve 2. sınıf çocuklarını kapsamaktadır.

KATILIM KOŞULLARI:


1-Yarışmaya her çocuk bir (1) ürün ile katılabilir.
2-Bitmiş ürünün 4 farklı açıdan çekilmiş fotoğrafını yarışmanın web sayfasına gönderen ve web sayfasındaki yarışma katılım formunu dolduran her okul ve öğrenci yarışmaya katılmaya hak kazanır.
3-Yarışma web sayfasındaki yarışma katılım formunu dolduran ve yarışmaya proje gönderen her okul ve öğrenci yarışma şartnamesini kabul etmiş sayılır.
4-Yarışmada özellikleri nedeniyle AMOS markalı i-clay oyun hamuru kullanılacaktır.
4-Ürünlerin oluşturulmasında farklı renklerde AMOS markalı i-clay oyun hamuru ve farklı nesneler kullanılabilir.
5-Özel eğitime gereksinim duyan tüm çocuklar yaş sınırı olmadan yarışmaya katılabilecektir.
6-Projeler yapılırken her konu işlenebilir.
7-Katılım formları ve şartname, yarışmanın web adresi olan www.oynamakisteyenhamurlarinhikayesi.com veya www.amosoyunhamuru.com dan temin edilebilir.

SEÇİCİ KURUL:


Aşağıda isimleri belirten üyelerden oluşmaktadır.
1-Prof Dr Ayşe ÇAKIR İLHAN (Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi)
2-Prof Dr Gelengül HAKTANIR (Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi)
3-Prof Dr Elif Üstün (Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi)
4-Prof Dr Çağlayan DİNÇER (Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi)
5-Yard Doç Dr Burcu AKHUN (Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü
Sınıf Öğretmenliği Öğretim Üyesi)
6-Uzman Psikolog F.Nevsun DUMAN
7-Mehtap Kır Durmaz (Sanat Eğitmeni)

DEĞERLENDİRME:

1-Proje fotoğraflarını yarışma web adresine son gönderme tarihi 19 Mayıs 2010’dur.
2-Yarışmaya katılan tüm projeler 30 Mayıs 2010 tarihine kadar değerlendirilecektir.
3-Yarışma sonuçları ve hediye kazananların listesi Haziran 2010 içerisinde ulusal bir gazetede ve web sitesinde ilan edilecektir.

Yorumlar